Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

November 20, 2023 Uncategorized 140

Afgelopen jaar speelden we 45 keer de voorstelling “Who the f*ck is Britt?!”
Veel van jullie hebben de voorstelling bezocht en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! Er kwamen prachtige reacties en vaak werd de vraag gesteld of we de voorstelling ook gingen opnemen. Dat willen we heel graag doen maar hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Opnames maken kost geld en om financierders te overtuigen van het belang hiervan willen we ze kunnen laten zien wat de voorstelling bij jullie teweeg heeft gebracht en waarom het zo belangrijk is dat een opname van de voorstelling voor iedereen beschikbaar wordt.

Hier onder (scroll naar beneden, tot onder de comments) is de mogelijkheid een reactie achter te laten, zo kunnen we een online gastenboek creëren waarvan ik de link kan delen met eventuele financierders. Enorm bedankt voor jullie bijdrage!

140 Responses

 1. Koen Mioulet says:

  Ik heb vrijdag jl de voorstelling gezien. Goeie performance van Sem maar zeker ook de band. Vooral de samenzang met Sem’s vroegere ik is wel bijzonder. Een duet met jezelf van 6 jaar geleden… Voor wat betreft de verfilming:
  Diversiteit in bredere zin – waaronder trans maar wat mij betreft alle vormen van ‘minder gangbaar’ en ‘afwijkend’ – is nog lang geen gelopen race. Met de laatste verkiezingsuitslag waarschijnlijk zelfs alleen maar minder … Het blijft nuttig diversiteit en inclusiviteit te benadrukken, behandelen, etaleren opdat het ooit enigzins gewoon wordt ( helemaal gewoon zal wel nooit lukken). Dan is muziek wel een mooie verbinding, een drager voor de boodschap. Muziek is gender loos, soortloos, kleurloos, verbindend; dus een boodschap vertellen met en via muziek is een nieuwe dimensie en het proberen waard.

 2. W IJzerman says:

  Heal the world! Solidariteit voor ieder lief en goed mens ongeacht gender geloof of andere invullingen vh leven dan waar jij voor zou kiezen of wat je niet begrijpt misschien… maar wel met liefde respecteert.!
  Gun elkaar een mooi en fijn leven in vrijheid en liefde. Hier kunnen zoveel mensen maar ook kinderen bijvoorbeeld op school van leren!

 3. Emily says:

  Ik ben zelf trans en voor mij was dit een supergave en emotionele ervaring en ik zou het graag thuis nog een keer willen kunnen kijken. Ook is dit ontzettend inzichtelijk voor cisgender mensen en laat het heel veel verschillende kanten van het hele transitie process zien.

 4. Ariyan says:

  Ik heb zelf de voorstelling nog niet gezien. Nou wil ik deze zelf natuurlijk Live meemaken, maar ik heb ook vrienden en kennissen die dit misschien NIET live gaan zien, en aan hen zou ik graag de show willen laten zien vanuit het comfort van de bank. Juist omdat het zo’n vette en unieke manier is om met muziek om te gaan.

  In het bijzonder voor mijn familie in het buitenland, waarbij ik nog niet bij iedereen uit de kast ben als transman. Het zou een enorm vette manier zijn om te kunnen laten zien wat er gaat gebeuren met mijn transitie (denk bijv. aan de stemverandering) maar ook dat het niet het einde van de wereld is dat ik ben wie ik ben, maar dat er juist een hele nieuwe wereld open gaat na transitie.

 5. Heleen says:

  Een prachtige, bijzondere voorstelling. De beelden, de samenzang van Britt en Sem, de bijzonder liefdevolle band. Zo’n bijzondere voorstelling die iedereen zou moeten kunnen zien. Hopelijk kan dit gerealiseerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.