Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

November 20, 2023 Uncategorized 262

Afgelopen jaar speelden we 45 keer de voorstelling “Who the f*ck is Britt?!”
Veel van jullie hebben de voorstelling bezocht en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! Er kwamen prachtige reacties en vaak werd de vraag gesteld of we de voorstelling ook gingen opnemen. Dat willen we heel graag doen maar hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Opnames maken kost geld en om financierders te overtuigen van het belang hiervan willen we ze kunnen laten zien wat de voorstelling bij jullie teweeg heeft gebracht en waarom het zo belangrijk is dat een opname van de voorstelling voor iedereen beschikbaar wordt.

Hier onder (scroll naar beneden, tot onder de comments) is de mogelijkheid een reactie achter te laten, zo kunnen we een online gastenboek creëren waarvan ik de link kan delen met eventuele financierders. Enorm bedankt voor jullie bijdrage!

262 Responses

 1. Jetske Vogels says:

  Ik vond het een erg mooie voorstelling en zou het mooi vinden als deze voor iedereen beschikbaar is. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om de voorstelling life te bezichtigen en daarom zou ik het mooi vinden als er een ‘uitzending’ van komt die voor iedereen beschikbaar is.
  Zelf vond ik het een erg mooie en interessante voorstelling die mij veel inzicht heeft gegeven in het lezen van een transgender.

 2. Linde van der Voort says:

  Beste Sem,
  Ik vond de voorstelling erg interessant en leuk, maar vooral ontroerend. In mijn jeugd is er ”jongentje” geweest die eigenlijk een meisje is. Het was de beste vriendin van mijn jongere zusje. Dit verhaal komt dan wel erg dichtbij. Ik wil dat meer mensen dit verhaal kunnen horen, om te snappen wat voor een gevoel erachter zit.

 3. Natasja Hoek says:

  Ik gun iedereen deze indrukwekkende en muzikaal prachtige voorstelling. Fijn om zo’n onderwerp op deze manier onder de aandacht te brengen. Voor iedereen zit er ergens in de voorstelling wel 1 of meerdere momenten van herkenning. Heb op 2 momenten een traantje weggepinkt en verder heel veel genoten.

 4. Als logopedist gespecialiseerd in stemproblemen, werk ik veel met transgender personen. Een stem die past bij je identiteit is van groot belang voor kwaliteit van leven. Veel transgender mensen voelen angst, weerstand en verdriet omtrent hun geluid en het werken hieraan.

  Samen met Sem werkte ik aan de transitie van zijn stemgeluid en hij nam ieder middels de show mee op zijn reis. Een prachtige vertolking van een bijzonder pad.

  Een live registratie zou bijdragen aan positieve gezondheid en kwaliteit van leven van vele transgender personen die de reis naar een passend stemgeluid nog moeten maken.

 5. Aukje says:

  Nadat ik Sem in Amsterdam al een keer ontmoet had ben ik samen met mijn vriend naar de voorstelling in Drachten geweest. Omdat ikzelf in transitie zit heeft dit op mij veel indruk gemaakt. Het geeft een goede weergave hoe het hele traject voor Sem eruit heeft gezien met aller verandering die erbij kommen kijken. Het is een eye opener voor iedereen die in het traject zitten of gaan. Ook voor mensen die er geen weet van hebben kunnen er veel van opsteken op een oprecht en eerlijke manier. Daarom is het belangrijk dat hier een live registratie van komt zodat iedereen kan ervaren wat zo’n persoon doormaakt en dat je niet de enige bent die deze struggles heeft meegemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.