Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

Live registratie “Who the f*ck is Britt?!”

November 20, 2023 Uncategorized 262

Afgelopen jaar speelden we 45 keer de voorstelling “Who the f*ck is Britt?!”
Veel van jullie hebben de voorstelling bezocht en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! Er kwamen prachtige reacties en vaak werd de vraag gesteld of we de voorstelling ook gingen opnemen. Dat willen we heel graag doen maar hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Opnames maken kost geld en om financierders te overtuigen van het belang hiervan willen we ze kunnen laten zien wat de voorstelling bij jullie teweeg heeft gebracht en waarom het zo belangrijk is dat een opname van de voorstelling voor iedereen beschikbaar wordt.

Hier onder (scroll naar beneden, tot onder de comments) is de mogelijkheid een reactie achter te laten, zo kunnen we een online gastenboek creëren waarvan ik de link kan delen met eventuele financierders. Enorm bedankt voor jullie bijdrage!

262 Responses

  1. Mascha Bakker says:

    Mooie, fijngevoelige muzikale voorstelling die een ontroerend kijkje geeft in persoonlijke groei en ontwikkeling tot worden wie je bent en belangrijke boodschappen voor zowel personen zich kunnen herkennen als hun omgeving.

  2. Semwise Jansen says:

    In de politieke klimaat die nu speelt in Nederland is het juist HEEL belangrijk dat er resources voor transgender jongeren en volwassene beschikbaar is en blijft. Er is geen betere manier om mensen te verbinden dan via muziek. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om gezien te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.