Zangles

Zing je graag maar haal je nét die hoge noot niet, ben je vaak schor of weet je niet zeker of je wel met de juiste techniek zingt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In mijn privépraktijk in Helmond geef ik zangles aan jong en oud. Tijdens deze lessen werk ik volgens een methode die enorm populair is onder zangers en op conservatoria. Je kan voor alle stijlen behalve klassieke zang bij mij terecht. Daarnaast heb ik mij zeer verdiept in de ontwikkelingen van de zangstem bij transgender personen. Ook hiervoor kan je bij mij terecht. Woon je wat verder weg? Dan is skype/zoom ook altijd een optie! 

Hoe gaat het in zijn werk? De lessen worden op maandag, dinsdag of woensdag gegeven in mijn studio in Helmond. Als we niet direct een gepaste tijd kunnen vinden die ons beide schikt zal ik je op een wachtlijst plaatsen. Wel kunnen we alvast een gratis proefles afspreken om kennis te maken. Als er een plekje vrij komt contact ik je en kunnen we starten!

Lees hier de lesvoorwaarden.

Prijzen (voor 10 lessen)Onder de 21: 20 minuten – €125 30 minuten – €175 30 minuten om de week – €200 Boven de 21 (incl. BTW): 30 minuten – €210
Let op, deze bedragen zullen in de zomer van 2021 verhoogd worden!

Scroll Up